Behandlinger

Behandling med Akupunktur

Traditionel Kinesisk Medicin

Jeg er godkendt Registreret Alternativ Behandler

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunkturer

En behandling gives altid på baggrund af en kinesisk diagnose, som jeg stiller ved første behandling. En behandling består herefter af en kombination af følgende:


Akupunktur

Akupunktur betyder "Behandling med nåle". Akupunktur er en flere tusinde år gammel behandlingsform, der udspringer af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM).

Læs mere om akupunktur hos Praktiserende Akupunktører her


Cupping

Cupping udspringer som akupunktur af TCM. Ved Cupping masseres der ved hjælp af vakuum, som udvider bindevævet og stimulerer blodcirkulationen. Cupping er de seneste år også vundet frem blandt elitesportsudøvere.


NADA

NADA står for "National Acupuncture Detoxification Association". NADA-modellen er udviklet i 1970'erne i USA, og er udviklet til behandling mod misbrugsproblematikker, men har vist sig virksom i forhold til angst, søvnløshed, fysisk og psykisk uro, anspændthed mm. NADA består af 5 nåle i hvert øre, og kan kombineres med andre akupunkturpunkter.


Øreakupunktur

En lang række problematikker kan behandles med øreakupunktur, for eksempel allergi, rygestop, smerter mm, Oftest vil øreakupunktur i klinikken blive anvendt i kombination med andre akupunkturpunkter.